MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Koncert Classical DUO

Kdy:
Středa 12.03.2014 od 19:30 hod
Kde:
Hudební sál MKD, Mělník
Pořadatel:
Sdílet:

Koncert klasické hudby a nádechem afro-kubánských rytmů doplněné instrumentální pestrostí a jazzem v podání Petra Smetáčka a Vlado Ulricha.
Petr "El Pulpo" Smetáček je skladatelem, aranžérem, kapelníkem, pianistou, perkusionistou, a dále také dudákem, zpěvákem, trumpetistou, konferenciérem a v neposlední řadě též lektorem. Tento všestranný hudebník se specializuje se na afro-kubánskou hudbu a s chutí se zapojuje též do projektů odlišných žánrů, zejména jazzových, klasických či folklórních.

Vlado Urlich je považován za jednoho z nejlepších současných hráčů na quenu. Narodil se v Limě a na quenu začal hrát ve dvanácti letech. Díky tomuto nástroji začal objevovat andské rytmy Peru a jihoamerický folklor. V roce 2001 se rozhodl usadit se ve Španělsku, kde v roce 2007 natáčí svou první desku, "Los Cuentos del Camino". V roce 2009 se přestěhoval do Prahy. Začal zde koncertovat a spolupracuje s předními českými hudebníky na významných projektech. Za zmínku jistě stojí Vivaldianno s Jaroslavem Svěceným a Michalem Dvořákem.
Vstupné: 100,-Kč

Fotogalerie:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



35,218000411987