MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Skryté manipulace v komunikaci - Seminář / Mělník

Kdy:
Sobota 25.05.2019 od 10:00 hod
Kde:
Vzdělávací centrum, Českolipská 1112/21, Mělník
Pořadatel:
Sdílet:

Seminář pro ty, kteří chtějí umět rozpoznat skryté manipulace v komunikaci u sebe i u druhých. Naučit se na ně vhodně reagovat a měnit je. Také je pro ty, kteří chtějí pochopit, jak skryté manipulace nevhodně ovlivňují vývoj naší osobnosti v jednotlivých etapách života.
Vše, co děláme, děláme nejlépe, jak v daný okamžik umíme. Vychováváme své děti, připravujeme je na život. I přes všechnu naši snahu můžeme občas sklouznout ke způsobům komunikace, které ani nám ani našim dětem moc neprospívají. Říká se tomu skrytá manipulace.
I naši rodiče nás na život připravovali nejlépe, jak uměli. A i oni nevědomě využívali skryté manipulace. Ovlivnili naše životy, mínění o sobě samých i o světě tam venku. To se nám promítá do našeho chování v dospělosti, vztahů i práce.
Skrytá manipulace je forma komunikace, chování. Nemůžeme komunikovat, aniž bychom se navzájem neovlivňovali. A skrytá manipulace je způsob ovlivňování, který si předáváme z generace na generaci. A to i přesto, že našemu zdravému emočnímu vývoji a utváření identity jednotlivce neprospívá.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



60,418844223022