MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

OPENING WEEKEND 2015 - Beach Park Mlékojedy

Kdy:
Pátek 29.05.2015 od 21:00 hod až 30.05.2015
Kde:
Beach Park Mlékojedy, Tišice
Sdílet:

Od posledního mejdanu jsme museli čekat 273 dní než se brány Beach Park Mlékojedy znovu otevřou a je to tu!! Po dlouhém zimním odpočinku s radostí oznamujeme, že se blíží zahájení sezóny 2015, které přinese spoustu novinek, spoustu nových tváří, spoustu jedinečných zážitků a hlavně další rok do stáří našeho klubu, což bude pro letošní rok zásadní a již brzy se bude slavit.

Pátek:
Páteční večer letošního zahajovacího víkendu se ponese v rytmech velice oblíbeného electro swingu a mejdan to bude opravdu stylový, originání a velkolepý, protože naše pozvání přijaly jména jako Mackie Messer, Billy Hopp + Johan, James Wing a Fredd Flock. Večírek bude podpořen live performery a pojedeme do pozdního rána.

Sobota:
Kdo by neznal hity jako "Praha", "Můj rap, můj svět", "Já to říkal" nebo "Co bude až nebude rap" - Ano, řeč je o jménech VLADIMIR 518, ORION A DJ MIKE TRAFIK neboli PSH, kteří přijali naše pozvání odstartovat sezónu 2015.

Sobotní večer bude patřit kvalitní hudbě, skvělému prostoru pískovny a především vám, protože na vás jsme se tak těšili.
Sdílej událost se svými přáteli a zapiš si datum: 29.-30.5.2015!

VSTUPNÉ: 50,- Kč
Těšíme se na Vás!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



33,288955688477