MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Cocoman and Solid Vibes - Mlékojedy

Kdy:
Sobota 13.06.2015 od 20:00 hod až 14.06.2015
Kde:
Beach Park Mlékojedy, Tišice
Sdílet:

Tvorbu Adama Lančiho ( Cocoman, Coco Jammin) není třeba příznivcům reggae music příliš přestavovat. Od roku 2006 pod svým nickem Cocoman zkoumá a propaguje moderní podobu reggae a dancehall music.

Jeho neortodoxní pojetí a často až folkové texty kombinované s tanečním rytmem dnes oslovují stále více posluchačů napříč hudebními škatulkami. Za několik let si Cocoman stihl zahrát s nejrůznějšími kapelami (United Flavour, Švihadlo, Riddimshot,...) i DJs (Peeni Walli, kterých byl dlouholetým členem, Selector Boldrik, Wilda Panda,...)
Vydal několik mixtapů a singlů a odehrál stovky akcí. I ti, kteří se o tento žánr příliš nezajímají možná narazili na jeho nejpopulárnější písně - Tak už to bal s Dr.Karym a Jedna Láska - obě na youtube atakují hranici 1 000 000 shlédnutí.
Mezinárodním úspěchem je například opakované vystoupení na největším evropském reggae festivalu "Rototom Sunsplash" ve Španělsku.

Pomyslené žezlo během večera převezme DJ Babylon Rocker, který se do pozdního rána postará o to nejlepší reggae a dancehall.

DJ LINE-UP: DJ Babylon Rocker

VSTUPNÉ: 50,-Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



62,617063522339