MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Markéta Šichtařová: Návod na opravu naší ekonomiky

28. 3. 2024 | Když jsme před více než třiceti lety prožívali revoluci, přáli jsme si stát se součástí západu. Západní svět pro nás představoval vzor. Něco se... Článek Markéta Šichtařová: Návod na opravu naší ekonomiky se nejdříve objevil na AC24.cz.

Putin se vyjádřil k možnému útoku na Česko či Pobaltí

28. 3. 2024 | Ruský prezident tvrdí, že konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou by neexistoval, kdyby byly zohledněny bezpečnostní zájmy Moskvy. (Foto: Flickr) Ruský prezident Vladimir Putin označil... Článek Putin se vyjádřil k možnému útoku na Česko či Pobaltí se nejdříve objevil na AC24.cz.

18 mrtvých v Gaze při pokusu dostat se k americké pomoci

27. 3. 2024 | Bidenova administrativa tento týden oznámila, že plánuje obnovit dodávky humanitární pomoci do Gazy v souvislosti se zprávami o hrozícím rozsáhlém hladomoru. (Foto: X) Kritici... Článek 18 mrtvých v Gaze při pokusu dostat se k americké pomoci se nejdříve objevil na AC24.cz.

Argentinský prezident propustil 50 tisíc úředníků a chystá se na další

27. 3. 2024 | Snaha argentinského prezidenta Mileyho o menší vládu a privatizaci se zaměřuje na „všechny možné části státní správy“. (Foto: Flickr) „Veřejné práce jsou hlavním zdrojem... Článek Argentinský prezident propustil 50 tisíc úředníků a chystá se na další se nejdříve objevil na AC24.cz.

Klíčový bod na Ukrajině. Hrozí nám problém, říkají obránci

27. 3. 2024 | Aktuální informace ukrajinské agentury Unian říkají, že se schyluje k pádu dalšího města, jehož ztráta by ale pro Ukrajinu znamenala katastrofu. (Foto: Shutterstock) Obsazení... Článek Klíčový bod na Ukrajině. Hrozí nám problém, říkají obránci se nejdříve objevil na AC24.cz.

Budeme bránit každý centimetr členů NATO, vzkazuje Rusku Pentagon

27. 3. 2024 | USA budou v případě útoku bránit spojence v NATO, tvrdí Pentagon poté, co ruská raketa vstoupila do polského vzdušného prostoru. (Foto: Flickr) Spojené státy... Článek Budeme bránit každý centimetr členů NATO, vzkazuje Rusku Pentagon se nejdříve objevil na AC24.cz.

Mohla být loď, která narazila v Baltimoru do mostu hacknuta?

27. 3. 2024 | Zhruba 20 lidí se pohřešuje po nárazu lodi do mostu Francise Scotta Keye v Baltimoru, který způsobil jeho zřícení. (Foto: X) Around 20 people... Článek Mohla být loď, která narazila v Baltimoru do mostu hacknuta? se nejdříve objevil na AC24.cz.

ŽIVĚ: Muži v modrém. V koncertním sále mohli být agenti FSB?

27. 3. 2024 | Ruská média informují o střelbě a explozi v koncertní síni v Krasnogorsku. Na místě jsou hlášení mrtví i zranění. (Foto: X) Počet obětí teroristického... Článek ŽIVĚ: Muži v modrém. V koncertním sále mohli být agenti FSB? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru

26. 3. 2024 | „Rozhodně to nemůžeme udělat,“ řekl bývalý poradce prezidenta Trumpa pro národní bezpečnost (a generálporučík ve výslužbě) Michael Flynn v online rozhovoru s Alexem Jonesem.... Článek Generál Flynn vznáší otázky ohledně zasažení mostu v Baltimoru se nejdříve objevil na AC24.cz.

Čína zakázala používat americké procesory Intel a AMD

26. 3. 2024 | Čína zakazuje používání počítačů Intel, AMD a Microsoft ve vládních počítačích a podporuje zavádění domácích řešení. (Foto: Needpix) Nepřátelství mezi USA a Čínou vzalo... Článek Čína zakázala používat americké procesory Intel a AMD se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
10:17:34 | 28.03.2024



Zpravodajství MělníkDnes.cz

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se mohou těšit na tradiční jízdy do turisticky atraktivních míst, ale i na některé nové trasy. Vedle ...

Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

Velikonoční dílny pro rodiny s dětmi, výstavy kraslic nebo také otevření muzejních štol na Velký pátek nabídnou návštěvníkům Středočeské Velikonoce v ...

Policie Středočeského kraje zavádí do výcviku policistů virtuální realitu

Středočeská policie zkouší již půl druhého roku nový prvek, který chce v nejbližších týdnech zařadit do běžného výcviku policistů. Jedná se o virtuáln ...

Středočeský kraj chce opět rozjet dotační Fond homogenizace dopravní infrastruktury

Středočeský kraj chce i letos vypsat dotační Fond homogenizace krajské dopravní infrastruktury. V krajském rozpočtu je na fond alokována částka 75 mil ...

Finanční podpora ve výši 10,3 milionů korun míří na rozvoj malých obcí ve Středočeském kraji

Zastupitelé schválili 23 žádostí o dotaci na rozvoj malých obcí do 2000 obyvatel. Na projekty bude ze Středočeského Fondu obnovy venkova využito téměř ...



Čtvrtek 28.3.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes