MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Soprano koncert

Kdy:
Čtvrtek 24.04.2014 od 19:30 hod
Kde:
Taneční sál MKD, Mělník
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Koncert operní pěvkyně Jany Štěrbové, který je koncipován jako hudební procházka třemi různými žánry - operou, operetou a muzikálem.
Z každé hudební oblasti zazní tři árie z nejvýznamnějších děl světových autorů, které doplní průvodní slovo o každém žánru, včetně objasnění o čem vybrané ukázky jsou.

Sopranistka Jana Štěrbová se narodila v roce 1976 a vystudovala klasický zpěv u profesorky Ludmily Bendlové na pražské konzervatoři. V osmnácti letech byla přijata do operního souboru Státní opery Praha, kde dva roky sbírala zkušenosti, aby se posléze vydala na vlastní cestu koncertní činnosti v Čechách i v zahraničí. Na počátku tohoto osamostatnění stálo její první album s názvem Co je v mém srdci lásky. Jedná se o výběr nejoblíbenějších písní a árií této zpěvačky. Typické pro Janu Štěrbovou je, že se neomezuje stylem hudby, ba dokonce ani hlasovým oborem. Vedle sopránových partů najdete v jejím repertoáru bohaté zastoupení skladeb mezzosopránových. Písně od lidových, po umělé, muzikálové, árie operní, operetní, církevní skladby - vše, co hudba nabízí, je pro mladou zpěvačku výzvou.
Vstupné: 100,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,846971511841