MělníkDnes.cz
MělníkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Dr. KARY & WILDA PANDA - Mlékojedy

Kdy:
Sobota 27.06.2015 od 20:00 hod až 28.06.2015
Kde:
Beach Park Mlékojedy, Tišice
Sdílet:

Dr. Kary je jeden z nejrespektovanějších MCs na české reggae scéně! Začínal už v roce 1997 jako MC legendárního selektora Liquida A, následovalo hraní s DJkou Katchou či houseovým veteránem DJem Trávou.
Byl nedílnou součástí kultovního Gardenzitty soundu, který po dlouhá léta určoval tep nejen Raggajunglových Čech!
Aby toho nebylo málo, spoluzakládá Pro Soundsystem, reggae sound, který není potřeba představovat, stačí jen jména Dr. Kary, General Kryshpeen a Liquid A.

Byl promotérem legendárního klubu Zion, zásadní líhní českého reggae a raggajunglu. V roce 2000 je hostem na nahrávce "Shooting Stars" dubového projektu Nana Zorin. Nedá se vypočítat, s kým si Dr. Kary v průběhu let zazpíval.
Namátkou stačí vyjmenovat takové veličiny jako je Kosheen, Transglobal Undeground, Dj Aphrodite, Panteon Rococo, Dr. Ring Ding nebo třeba Mad Professor.

V průběhu let se Dr. Kary přidal k české ska-rocksteady stálici Fast Food Orchestra, se kterou procestoval Evropu a dostal se až do Brazilie. Svým "karysmatickým" hlasem obohatil desky takových veličin jako jsou Polemic, nebo Sto Zvířat, ale koketoval i s hip hopem na deskách Indyho & Wiche, nebo Inside Kru.

DJ LINE-UP
- WILDA PANDA

VSTUPNÉ: 50,-Kč
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,140060424805